Flexibel en aanpasbaar

De flexibiliteit van Elearning4all.nl zorgt ervoor dat de training volledig naar de wensen en eisen van uw organisatie is in te stellen. Of het nu gaat om een verkorte training of het afnemen van een examen, met Elearning4all.nl is alles mogelijk. Ook kunt u gemakkelijk uw eigen content toevoegen in de vorm van video's, audiofragmenten of beeldmateriaal. Hiermee maakt u de e-learning interessant voor een breder publiek.


Testen van kennis

In de training wordt uw deelnemer door de leerstof geleid en door gebruik te maken van de aanwezige oefenvragen kan uw deelnemer goed voorbereid aan het examen beginnen. Het stellen van vragen en de controle hiervan, kunt u per functiegroep instellen. Met behulp van verschillende functiegroepen.


Grip op de voortgang

Het online dashboard geeft u in één oogopslag een indruk van de voortgang van de deelnemers. Blijven deelnemers achter of worden bepaalde vragen veelvuldig fout beantwoord? Dan kunt u daar eenvoudig en vroegtijdig op inspelen.


Uitgebreide e-mailfunctionaliteiten

Met Elearning4all.nl heeft u zelf invloed op de teksten die worden gehanteerd in de e-mails. Daarnaast kunt u ook aangeven wanneer bepaalde e-mails moeten worden verzonden. Uw e-learning wordt opgeleverd met enkele standaard templates, zoals de uitnodiging en herinneringsmails.

Vraag een demo aan!

Vul onderstaande gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!