Flexibel en aanpasbaar

In het e-learning platform is het mogelijk om de teksten, vragen met antwoorden, begeleidende afbeeldingen, uw logo en algemene kleurinstellingen aan te passen. Hierdoor kunt u zorgen dat de e-learning voldoet aan de wijze waarop u in uw bedrijf of organisatie werkt.

Door elke deelnemer te koppelen aan een door u nader te bepalen (functie)groep, kunt u zorgen voor gerichte informatie en toetsing voor iedere deelnemer.


Testen van kennis

Om te weten of uw deelnemer of cursist de stof heeft begrepen, is het mogelijk om vooraf vragen in te stellen. Het stellen van vragen en de controle hiervan, kunt u per functiegroep instellen. Daarmee kunt u ervoor zorgen dat iedere groep op een eigen manier wordt gecontroleerd op de kennis die u van ze verwacht. Heeft u de basis-plus module? Dan heeft u tevens de mogelijkheid om een examen met herkansingsmogelijkheid af te nemen!


Grip op de voortgang

Het online dashboard geeft u in één oogopslag een indruk van de voortgang van de deelnemers. Blijven deelnemers achter of worden bepaalde vragen veelvuldig fout beantwoord? Dan kunt u daar eenvoudig en vroegtijdig op inspelen.


Uitgebreide e-mailfunctionaliteiten

Met de e-learning heeft u zelf invloed op de teksten die worden gehanteerd in de e-mails. Daarnaast kunt u ook aangeven wanneer bepaalde e-mails moeten worden verzonden. Standaard wordt de e-learning geleverd met enkele templates, zoals de uitnodiging en herinneringsmails. Heeft u de basis-plus module? Dan kunt u onbeperkt e-mail templates aanmaken en naar uw deelnemers versturen.


Basis-plus module

De basis-plus module is een uitbreiding op de standaard e-learning, die al zeer flexibel en compleet wordt aangeleverd. Indien u meer functionaliteiten wenst, dan kunt u besluiten om met de basis-plus module de standaard e-learning uit te breiden. De uitgebreidere functionaliteiten zijn onder andere:

  • meer e-mail mogelijkheden
  • examen afnemen, eventueel per hoofdstuk
  • herkansing afnemen
  • meer inzage in de voortgang van deelnemers

Direct aan de slag!

Vul onderstaande gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!